Nový řetězec obchodů MERE vstupuje na český trh, otevřel i v Ústeckém kraji
Foto: MERE
Zajímavosti

Most - O MERE jsme se dozvěděli teprve nedávno: je to maloobchodní síť, která kombinuje nízké ceny, zajímavý sortiment a kvalitu.

V současné době má společnost MERE obchody v Rumunsku, Rusku, Bělorusku, Litvě, na Ukrajině a také ve Španělsku, Řecku, Lotyšsku, Srbsku, Velké Británii, Německu a Polsku. A dnes otevřela dveře dvou obchodů na Českém trhu, z nichž se jeden nachází v Mostě „pod nemocnicí“ - J. E. Purkyně 274.

Navštívili jsme tento obchod. Hlavním rysem konceptu MERE je kvalitní sortiment, složením srovnatelný se „značkovým“ sortimentem známých firem na českém i světovém trhu. Zásadní rozdíl je, že ceny jsou tu vždy o 20 až 40 procent levnější než v jakémkoliv jiném supermarketu.

Druhou vlastností je skutečnost, že část sortimentu MERE se liší od sortimentu běžného supermarketu. Zákazníci mají možnost poznat nové chutě kvalitních produktů od dosud neznámých výrobců: mořské plody, koření, cukrovinky, konzervy a uzeniny. Obchod navíc aktivně pracuje na dalším rozšiřování svého sortimentu a každý týden dostává nové produkty z celé EU.

Třetí charakteristický rys MERE: žádné akční výprodeje. Trvale nízkých cen je dosaženo jiným způsobem. V obchodě nejsou téměř žádné výrobky v regálech, všechny jsou prezentovány najednou v hale a vystaveny na paletách. Jedná se o výraznou úsporu nákladů, díky které může být zboží při zachování vysoké kvality ještě levnější.

Sortiment doplňují vysoce kvalitní drogerie, kosmetika, domácí potřeby a další nepotravinářské výrobky.

Rozvíjíme spolupráci s lokálními dodavateli. Vedoucí prodejny ochotně probere se zájemci všechny podmínky.

A5 1 most fin

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru