Na Ranči Saint Anthony ve Mstišově zavzpomínali na indiánské léto
Foto: Aktivity na dohled
Zajímavosti

Mstišov - Byla sobota 9. dne měsíce padajícího listí a na Ranči Saint Anthony ve Mstišově se sešla parta bezmála 40 lidí, aby prožila zábavné odpoledne na akci Vzpomínka na indiánské léto, kterou připravil spolek Aktivity NADOHLED.

Jak již název akce napovídá, děti s rodiči si, po vymyšlení svého indiánského jména, připomněli indiánské dovednosti, které měli možnost se naučit na táborech jako například střelba z luku, vrhání nožem a oštěpem, vyzkoušet si běh na pružném laně (bungee running)...

Po zdárném a pohodovém vyzkoušení všech aktivit se opět sešli na ranči, kde při západu slunka sledovali se zatajeným dechem ukázku indiánského vystoupení s koněm. Celé pohodové odpoledne zakončili indiánským kvízem, opékáním buřtů a zazpíváním si táborových písní s kapelou “Tak jo”.

Více fotek a informací o dalších akcích, jako například připravovaných podzimních prázdninách naleznete na https://www.aktivitynadohled.cz/2021/10/vzpominka-na-indianske-leto-2021.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru