FOTO DNE: Z domu leze Vetřelec, na balkoně na něj už číhá Predátor
Výjev na domu v Krupce. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Krupka – Je to překvapivý výjev, který na vás čeká po projetí zatáčkou v Bohosudovské ulici v Krupce. Jako by zde byl zmrazený jeden ze záběrů filmu Vetřelec vs. Predátor.

Na zdi domu místní reklamky lze spatřit dvě slavné filmové postavy: vetřelec (Alien) se prodírá zdivem se svým typicky vyceněným chrupem plným šťavnaté kyseliny, která mu stéká po tlamě. Dlouho na Zemi už ale nepobude. Protože vetřelcem zatím nespatřen už na balkonku v patře stojí připravený Predátor, mimozemský lovec trofejí vybavený technologiemi a zbraněmi s jediným cílem: zařadit si do svého archivu další lebku, ideální i s páteří.

Na téma souboje Vetřelců a Predátorů vzniklo několik filmů a počítačových her.

Netradiční firemní reklamy nejsou v Ústeckém kraji zcela výjimečné. V průmyslové zóně v Klášterci vznikl kovový dinosaurus před jednou z továren, v Lounech u firmy umístili zase jízdní kolo velké jako dům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru