Pyžamožrouti učí děti v mateřských školách pořádku. Víte, kdo je vyrobil?
„Pyžamožrouti“ doputovali do mateřské školky Teplice. Foto: Věznice Bělušice
Zajímavosti

Bělušice, Teplice - Pyžamožrouty neboli látkové sáčky se zipem a dětským motivem, které učí děti pořádku a dovedou i pobavit, převzala ředitelka mateřské školky Teplice od Věznice Bělušice.

Ředitel věznice plk. Ondřej Kroupa mateřské školce poskytl dvacetsedm kusů popsaných výrobků, které dětem slouží k uložení dětských pyžámek. Odsouzení různobarevné sáčky ušili během arteterapeutické aktivity v rámci programu zacházení, který vede k ponižování dynamických rizikových kriminogenních faktorů u vězňů.

Vedení mateřské školy v Teplicích se sídlem Na Kopečku poděkovalo věznici prostřednictvím dopisu, kde zdůraznilo, jak velkou radost tyto pyžamožrouti dětem udělali.

(DVra)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru