Kšefty s léky. Muž rozprodával tablety, které mu doktor předepsal na léčbu drogové závislosti
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Teplicko – Policisté stíhají 41letého muže z Teplicka, který kšeftoval s lékem, který mu doktor předepisoval na léčbu drogové závislosti. Hrozí mu vysoký trest.

Jednačtyřicetiletému muži lékař předepisoval konkrétně tablety Suboxon. Muž ovšem své léčení asi nebral příliš vážně, tablety totiž z části rozprodával svým známým. Nezabránilo mu v tom ani to, že kvůli prodeji omamných a psychotropních látek už stál v minulosti před soudem a v současné době je v podmínce.

Policisté 41letého dealera obvinili z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními klátkami a s jedy. „Vzhledem k tomu, že byl za takový čin v posledních třech letech odsouzen, hrozí mu v krajním případě až desetiletý trest odnětí svobody,“ uvedl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru