Teplice – Policisté hledají dva zloděje. První vykradl restauraci v Teplicích, druhý stavební buňku v Proboštově. Celkem za sebou zanechali škodu ve výši bezmála 100 tisíc korun.

Dovnitř teplické restaurace se neznámý pachatel dostal oknem. Ukradl pokladnu s finanční hotovostí, alkohol, cigarety a vrtačku, následně vypáčil pokladnu automatu na šipky, odkud odcizil mince. „Celková škoda byla vyčíslena na necelých padesát tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení až dva roky vězení,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Trnovanští policisté pátrají pro změnu po neznámém pachateli, který se v Proboštově vloupal do stavební buňky. Po rozbití okna vnikl dovnitř a odnesl si úhlové brusky, prodlužovací kabely a další stavební materiál v celkové hodnotě kolem padesáti tisíc korun. Pokud se podaří zloděje dopadnout, bude se i tento pachatel zodpovídat z trestného činu krádeže.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru