VIDEO: Potápěči našli ve vodě u Duchcova další utopené auto, Škodu Roomster
Foto: kabelik.rajce.net
Teplice

Lahošť – Jen pár dní poté, co hasiči a policisté vylovili z Vápenky u Lahoště na Teplicku čtveřici kradených automobilů, objevili sportovní potápěči ve vodě další automobil.

O nálezu informoval redakci jeden z nich tento víkend. O čerstvém utopeném vozidle podle něj svědčil poškozený břeh. Při ponoru se potom toto potvrdilo. Ve vodě je Škoda Roomster. Kromě toho potápěči našli při ponoru podezřelý balík plný tlustých rozřezaných kostí a jeden občanský průkaz.

A jedna zajímavost: Mezi pneumatikami na dně je ve videu, které zveřejnili na serveru Youtube, vidět také sumec.

Předchozím nálezem se začala zabývat policie, která ve spolupráci s hasiči vylovila 28. prosince z Vápenky čtyři Volkswageny, které byly ukradeny v Ústeckém a Karlovarském kraji. Psali jsme zde.

Na další fotografie z ponoru se můžete podívat zde.

https://www.youtube.com/watch?v=8_W6N7catwg

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru