Teplicko – Na nápad, jak rychle splatit své dluhy, přišel 32letý zaměstnanec spediční společnosti na Teplicku. Nechal si peníze za balík, který doručil, pro sebe. Nešlo přitom o žádnou zanedbatelnou částku. O případu informovala policie.

1301balik2

Ilustrační foto

Podle dosud zjištěných skutečností převzal 32letý pracovník v ranních hodinách v sídle firmy balíky k rozvozu, přitom však nenaskenoval jednu zásilku, jejíž hodnota převyšovala 22 tisíc korun. Balíky pak rozvezl a to včetně nenaskenované zásilky, vyinkasovaných dvaadvacet tisíc však ve firmě neodevzdal.

„Muž se u výslechu ke svému jednání přiznal, odůvodnil ho tím, že potřeboval peníze na úhradu dluhu," řekl policejní mluvčí Daniel Vítek. Pokud případ skončí u soudu, hrozí muži za krádež až dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru