Teplice - Ledové kluziště před obchodním centrem Olympia prodlužuje svůj provoz až do 5. února 2017.

0401icearena

Zeptali jsme se na to přímo marketingové manažerky obchodního centra: „Těší nás velký zájem zákazníků a také škol, které Ice Arénu využívají v rámci výuky. Proto jsme se rozhodli její provoz o tři týdny prodloužit. V počasí, které nám zatím letošní zima nabízí, není moc aktivit, které s dětmi lze venku dělat. Proto jsme rádi, že můžeme nabídnout něco tak klasicky zimního, jako jsou lední brusle. Otevírací doba zůstává každý den od 9 do 21 hodin, školy si stále mohou rezervovat plochu pro bruslení dětí zdarma. V provozu zůstává i půjčovna bruslí. Srdečně zveme naše zákazníky na led a přejeme jim hodně zábavy."

Olympia Ice Aréna je velká 600m2. Při bruslení se zahřejete svařákem, kávou nebo čajem přímo u kluziště nebo si zajděte do obchodního centra na dobrý oběd. Plocha je osvětlená, takže bruslení je možné až do večerních hodin.

Další provozní informace najdete na www.olympiateplice.cz. Stáhněte si zdarma aplikaci ICE-TEC přes kterou si lze kluziště online rezervovat nebo se podívat živě na led, co se tam právě děje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru