Ústí nad Labem – Policisté pátrají po řidiči, který u benzinek drze tankuje zadarmo. Vždy vezme plnou nádrž a pak zmizí. Na autě má kradené značky.

1412ridic

Na jedné z ústeckých čerpacích stanic zachytila muže kamera. Zdroj: PČR

Muž jezdí ve stříbrné Škodě Fabii combi s černými zrcátky. Aby zabránil identifikaci svého auta, tak vždy na vůz dál cizí registrační značku, kterou předtím ukradne. K benzince s dotyčným motoristou pokaždé jezdí ještě spolujezdec.

Tankování zadarmo muži zatím prochází, naposledy ho ale u jedné z ústeckých čerpacích stanic zachytila kamera. Podle získaného popisu je hledaný muž asi ve věku 25 – 30 let, je vysoký zhruba 180 centimetrů, má silnější postavu, hnědé vlasy a na očích brýle se silnými dioptriemi.

V případě, že pachatele ze záběrů kamer poznáte, obraťte se na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

1412ridic1

1412ridic2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru