Teplice - Policistům se podařilo chytit lupiče, který 3. prosince přepadl v Teplicích vietnamskou večerku. Jednatřicetiletý recidivista skončil ve vazbě.

1412nuz

Ilustrační foto

Lupič si šel do obchodu pro peníze vyzbrojen nožem, kterým následně hrozil obsluze. „Zpoza pultu jí pak odcizil kolem tří tisíc korun a s lupem se dal na útěk," řekl mluvčí policie Daniel Vítek.

Policisté pachatele chytili během několika dnů. Ukázalo se, že loupež má na svědomí 31letý recidivista, který už byl v minulosti několikrát odsouzen převážně za majetkovou trestnou činnost. Tentokrát vyšetřovatel muže obvinil z trestného činu loupeže, za který by mohl v případě uznání viny strávit až deset let za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru