Hrob - Stále bezvýsledné je pátrání po pohřešované dvaadvacetileté ženě z Hrobu na Teplicku. Lucie Urbanová  je pohřešovaná od 28. listopadu, kdy byla naposledy spatřena kolem 11.00 hodiny svou matkou v místě trvalého bydliště v obci Hrob. Matce řekla, že jde shánět práci, od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Pohřešovaná žena:

Lucie URBANOVÁ, nar. 7. 8. 1994, trvale bytem Hrob

POPIS OSOBY: 180 cm vysoká, štíhlá postava, obličej - tvar ovál zúžený k bradě, dlouhé tmavé obarvené vlasy, piercing umístěný na horním rtu, tetování - na obou pažích - motiv nezjištěn, tetování na krku - motiv motýla, nosí dioptrické brýle.

POPIS ODĚVU: tmavá péřová bunda s kapucí, modré rifle, letní boty tmavé barvy s bílými proužky. "Veškeré informace k hledanému je možné předat na nejbližší policejní služebnu, nebo na linku 158," informuje o tom mluvčí teplické policie Dan Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru