Výstavba kruhového objezdu v Duchcově se chýlí ke konci
Směrem od Teplic je vjezd na okružní křižovatku průjezdný jednosměrně. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Duchcov – Výstavba nového kruhové objezdu v Duchcově, která začala na jaře, se chýlí ke konci. Třicátého října byla zahájena její III. etapa. Celkem byla tato investiční akce rozdělena do pěti etap. Přestavba křižovatky má být ukončena v listopadu.

Během třetí etapy výstavby kruhového objezdu se řeší záliv pro parkování aut a zásobování provozoven na Teplické ulici. Nová okružní křižovatka byla pro automobily otevřena směrem od Oseka, a to v obou směrech. Zprůjezdněna byla komunikace v ulici Horská cesta v obou směrech. Naopak kvůli výstavbě je zavřena část komunikace ulice Teplická, kdy provoz od centra směrem na Teplice je veden po objízdné trase ulicemi Osecká, Neruda, Družby. Směrem od Teplic je vjezd na okružní křižovatku průjezdný jednosměrně.

Kruhový objezd se na problematické duchcovské křižovatce začal stavět v květnu. Akce by měla skončit v listopadu. Uprostřed objezdu budou opět umístěny hodiny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru