Ústí nad Labem - S novým segmentem trhu s naprosto odlišným zaměřením, než na jaký jsme u tohoto producenta zvyklí, přichází světoznámá a tradiční značka aut. Běžný zákazník zde nepořídí jen některého z nablýskaných, nadupaných a spolehlivých dvoustopých miláčků, ale koupí zde i oblečení stejné značky. Jako první v České republice otevřel v dubnu letošního roku nový Butik Volswagen Lifestyle známý autosalon Auto Horejsek, a to v OC Fórum Ústí nad Labem.

1608vw1

„Při návštěvě obchodního centra Forum vás možná zaujalo, že před jedním z obchodů je vystaven vůz značky Volkswagen. Ale prostor obchodu se pro showroom zdál moc malý. A přitom se do něj vedle automobilů krásně vejdou i stojany s oblečením. Určitě doporučuji do butiku vstoupit a kolekci nabízeného zboží si prohlédnout a vyzkoušet. Móda Volkswagen je vytvořena pro aktivního člověka. Je pohodlná a kvalitní, a najdete zde i spoustu pozoruhodných doplňků," láká do prvního butiku Volkswagen Lifestyle Michaela Škrdlantová.

Auto Horejsek se jako první rozhodl prodávat bundy, polokošile, zavazadla i doplňky s tímto typickým logem. Překvapil nás rozsah sortimentu, který začíná kočárky, hračkami a oblečením pro nejmenší až po kolekce R, GTI a R-line včetně doplňků. Lifestyle butik ale není jen o oblečení. Primárně jde stále o automobily. Na fanoušky značky Volkswagen čeká v OC Forum virtuální konfigurátor. V Ústí nad Labem totiž dosud nebylo dealerství Volkswagen osobní vozy a Auto Horejsek se tento problém rozhodl vyřešit vskutku originálně.

Co k rozšíření nabídky vedlo

„Chybějící dealerství značky Volkswagen osobní vozy v Ústí nad Labem se odráží v nízkém tržním podílu registrací. Tak jsme se rozhodli jít zákazníkům naproti a oslovit je něčím netradičním, čím se odlišuje VW od ostatních značek. A protože máme rádi novinky a výzvy, otevřeli jsme vedle klasických dealerství i jedno virtuální a zaměřili se zde na kolekci Volkswagen Lifestyle. Nabídku zboží zde doplňuje i prodejce, aby poradil a doporučil nejvhodnější variantu vozu a případně jeho financování," uvedl Pavel Křivan, ředitel automobilové části společnosti Gerhard Horejsek.

1608vw2

Bilance po čtyřech měsících

A jak hodnotí provoz butiku Pavel Křižan po několika měsících fungování? „Po čtyřech měsících provozu nový butik Lifestyle VW potvrzuje postupně narůstající zájem ze strany návštěvníků OC Fórum. Velice příznivou odezvu zaznamenal od fanklubu značky VW, kteří neváhají navštívit butik i na úkor velké vzdálenosti. To nás motivuje k tomu, abychom stále rozšiřovali sortiment a nabídku služeb," říká Pavel Křivan.

Asi nikoho nepřekvapí, že přibližně 70 procent návštěvníků jsou muži. Ty zajímají jak vozy, tak hlavně GTI kolekce. Ženy většinou přiláká zboží pro nejmenší, na které Butik VW Lifestyle nezapomíná. Butik najdete v OC Forum Úst nad Labem v prvním patře. Otevřeno mají od pondělí do pátku od 10 do 18 hodin. Více informací najdete na této adrese.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru