Policisté hledají tohoto muže, už více než týden je nezvěstný
Pohřešovaný muž. Zdroj: Policie ČR
Teplice

Teplice/Krupka – Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátraní po 48letém Radkovi Kafkovi z Krupky. Muž odešel 8. října ze svého bydliště v Krupce a od té doby o sobě nedal nikomu vědět.

Pohřešovaný muž je 170 centimetrů vysoký, má štíhlou postavu, vousy „strniště“, modré oči, hnědé krátké vlasy, tetování na levém i pravém rameni, vpředu na levém stehně má jizvu. Na sobě měl při odchodu z domova černé dlouhé kalhoty, mikinu tmavé barvy s bílým proužkem, triko nezjištěné barvy a tmavé tenisky.

Pokud jste hledaného muže viděli nebo víte, kde se nachází, zavolejte na linku 158, případně na nejbližší oddělení Policie České republiky.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru