Ženu z Krupky zmlátil její přítel. Takhle dopadla
Napadená žena si stěžovala na velké bolesti. Zdroj: Městská policie Ústí nad Labem
Teplice

Krupka/Ústí nad Labem – Strážníci ústecké městské policie vyjížděli 14. října před sedmou hodinou ranní do Tovární ulice v Ústí nad Labem, kde ležela na zemi neznámá žena. Zranil ji její přítel.

Strážníci se o ženě ležící na zemi dozvěděli z telefonátu zřejmě náhodného kolemjdoucího. Hlídka na místě zjistila, že oznámení je pravdivé. Na zemi v Tovární ulici našli schoulenou ženu z Krupky. Ta strážníkům řekla, že ji napadl její přítel a má velké bolesti.

Z těchto důvodů byla na místo přivolána záchranka, která si dotyčnou posléze odvezla do Masarykovy nemocnice k ošetření. Případ si převzala státní policie.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru