Teplice - V Galerii Teplice právě teď můžete zažívat světa iluzivního zobrazování. Probíhá zde výstava 3D iluze, ve které můžete poznat různé optické klamy. A pokud se na výstavě u některého z exponátů také vyfotíte, můžete vyhrát zajímavé ceny, protože výstavu provází soutěž.

Stačí poslat vaši fotografii do 29. dubna buď zprávou na Facebook Galerie Teplice nebo na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Zaslané fotografie jsou každý den vkládány na Facebook, kde je můžou lidé lajkovat. Tři fotky s nejvíce lajky pak získají dárkový balíček Galerie Teplice s dárkovými poukázkami do obchodů tohoto centra a další zajímavé ceny.

Výstava potrvá v Galerii Teplice až do 29. dubna. Více na www.galerieteplice.cz.

O výstavě jsme psali také zde:

[article]3989[/article]

[article]3972[/article]

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru