Bílina – Bílinské koupaliště a autokemp na Kyselce čeká rekonstrukce. Změny budou patrné na první pohled. Přibude například nové dětské hřiště, chatky v kempu, v plánu je řada oprav současného zařízení. První práce už v těchto dnech začaly. „Vše by mělo být hotové do začátku letošní sezóny," uvedla místostarostka města Veronika Horová.

Bílinské koupaliště  Foto: město Bílina

V areálu koupaliště vznikne zcela nové dětské hřiště, dosavadní hřiště na nohejbal se dočká nového povrchu a sloupků k uchycení sítí. "Dále plánujeme například opravy dřevěných převlékáren, skokanské věže a schodiště na věž, tobogánu či ochozů kolem bazénu," upřesnila Olga Roučková, ředitelka Městských technických služeb Bílina, které budou práce zajišťovat. V celém areálu budou též vyměněny stožáry veřejného osvětlení a světla.

Částečná obnova čeká též kemp. Některé staré dosluhující chatky budou nahrazeny novými. „Letos je nebudeme měnit kompletně, ale některé je již třeba nahradit. Ve všech však bude lidem k dispozici nové vybavení interiéru," doplnila Olga Roučková. Kolem kempu vybudují technické služby nový plot, opraví toalety.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru