Teplice - Za někoho jiného se tvrdošíjně na policii v Teplicích vydávala teprve 17letá dívka původem ze Slovenska. Bylo jí totiž jasné, že jakmile se policisté dozvědí její pravou totožnost, půjde sedět.

Ilustrační foto

Teprve 17letá dívka se do rukou policistů dostala v sobotu 9. ledna poté, co okradla důchodkyni u teplického supermarketu. Využila chvilky, kdy seniorka dávala nákup do kufru auta a ze sedadla jí vzala kabelku. S kořistí se dala na útěk, měla ale smůlu, protože si jí všiml zeť okradené ženy a dostihl ji. Přivolaní policisté teenagerku převezli na služebnu, kde jim tvrdila, že je 18letá dívka z Teplicka. Přitom bylo podle fotografií a dostupných evidencí jasné, že to není pravda. Přesto si zlodějka trvala na svém až do doby, než ji ze lži usvědčili příbuzní mladé ženy, za kterou se vydávala.

Když vyšla s pravdou ven, hned bylo jasné, proč lhala. „Ostravský soud na dívku totiž vydal příkaz k zatčení kvůli majetkové trestné činnosti. Mladou zlodějku, která už v minulosti byla odsouzena k dvěma podmíněným trestům, policisté eskortovali na Moravu, kde bude ve vazbě čekat na soudní přelíčení," uvedl k případu mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru