Teplice – „Když mě nepustíte, tak vás nakazím žloutenkou." Těmito slovy hrozila zlodějka v centru Teplic prodavačce, která ji po krádeži zamkla v obchodě. Osmadvacetiletá žena, zřejmě narkomanka, udělala takovou scénu jen kvůli pár balíčkům kávy. O případu informovala policie.

Ilustrační foto

K incidentu došlo v pátek 23. října po poledni. „Zlodějka si dala pět balení kafe za čtyři sta korun do kabelky a chtěla z prodejny jakoby nic odejít. Když se jí v tom pokusila zabránit prodavačka, které přispěchala na pomoc zákaznice, vytáhla injekční stříkačku. Vyhrožovala, že pokud ji ženy nepustí, tak je píchne," popsal dění v obchodě policejní mluvčí Daniel Vítek.

Prodavačka se zákaznicí se nezalekly, obchod neodemkly a zavolaly policisty. Ti agresivní pachatelku zadrželi. „Celý incident se obešel bez zranění. Zlodějce hrozí až tříletý trest odnětí svobody," dodal mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru