Teplice - Do teplické Galerie se tento víkend přišly podívat davy lidí. Přilákala je výstava Pohádkový svět balónků, a ta rozhodně stojí za to. Doslova přes noc vyrostl v tomto obchodním centru les s Červenou Karkulkou a vlkem, chaloupka s čarodějnicí a kočkou, zahrádka se strašákem, obří dýně s pavouky, mašinka s výpravčím, strašidelná halloweenská stěna a další exponáty vytvořené z nafukovacích balónků.

Pohádkový svět z balonků v Galerii. Foto: Olga Markuzziová

„Takto jsem ještě Galerii neviděla, ožila fantazií a představivostí. Je fascinující co všechno se dá z balónků vytvořit. Moc se mi to líbí, je to tu opravdu krásné," uvedla jedna z nadšených návštěvnic obchodního centra.

Největší radost měly asi děti, které si na sobotním workshopu mohly nechat z balónků vytvořit, cokoli si přály. I dospělí si přišli na své, díky výstavě se na chvilku dostali do dětských let, obdivovali všechny exponáty, které jsou rozprostřeny po celé Galerii.

Pokud jste na výstavě balónků v OC Galerie Teplice ještě nebyli, máte čas do 1. listopadu, kdy výstava končí. V sobotu 31. října můžete se svými dětmi navštívit další workshop, tentokrát v halloweenském duchu. Děti budou v balonkové dílně modelovat halloweenské postavičky, dále na ně čeká soutěž s balonky a halloweenský slalom.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru