24krát odsouzený recidivista se vydal opět krást. Tentokrát měl vzít řasenky a make-up, vloupal se i do pekárny
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Do vězení se zřejmě brzy vrátí 45letý recidivista, který byl koncem března propuštěn z výkonu trestu odnětí svobody. Muž, který už byl v minulosti 24krát odsouzen, je podezřelý, že koncem dubna ukradl v prodejně drogerie tři řasenky v hodnotě téměř 900 korun.

Začátkem června se dopustil další krádeže, když v teplickém obchodním centru odcizil řasenky a make-up za bezmála patnáct set korun.

"Ještě týž den odpoledne vstoupil neuzamčenými dveřmi do skladových prostor teplické pekárny, kde ukradl stravenky a finanční hotovost ve výši téměř 26 tisíc korun. Muž byl obviněn z přečinu krádeže, za který ho může soudce poslat až na dva roky zpátky za mříže," uvedl policejní mluvčí daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru