Policie hledá svědky nehody v Dubí: Řidička dostala smyk na olejové skvrně
Ilustrační foto
Teplice

Dubí - Policie žádá veřejnost o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 9. července kolem 8 hodin a 40 minut v Dubí v Ruské ulici. Asi 50 metrů za začátkem obce Dubí (ve směru od Cínovce) dostala řidička smyk na olejové skvrně a vyjela mimo komunikaci.

Při vyšetřování nehody bylo zjištěno, že na komunikaci v prostorách u vodárny u spodního retardéru je odpadlý kryt olejové vany a patrná stopa po nárazu vozidla, od tohoto místa byla čerstvá olejová skvrna po celé délce pravého jízdního pruhu až k místu dopravní nehody.

"Lze předpokládat, že k havárii řidičky Volva došlo v důsledku skutečnosti, že nezjištěný řidič neustanoveného vozidla po havárii nesplnil povinnost danou zákonem a nezajistil odstranění znečištění komunikace, čímž ohrozil ostatní účastníky silničního provozu. Veškeré poznatky k havárii vozidla, ze kterého unikly provozní kapaliny, lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru