Povedený synáček: Zabiju tě, řval na matku, když mu nedala peníze. Pak ji i udeřil
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Ve vazební věznici skončil 26letý muž, který v Teplicích opakovaně napadal vlastní matku. Žena na něj několikrát volala policisty. Při posledním útoku dospělý syn ale už jen nenadával, ale svoji matku dokonce i udeřil a řval na ni, že ji zabije.

Rodinná roztržka vznikla kvůli penězům. Mladý muž chtěl po matce hotovost, kterou mu slíbila, žena ale u sebe neměla peníze. „Syn začal matce sprostě nadávat. Také ji nutil, aby zavolala svému otci, aby dal vnukovi peníze on,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek. Když se žena nedovolala, synovi došla trpělivost, matku udeřil a začal jí vyhrožovat násilím a dokonce i zabitím. Matka se tak bála, že zavolala na tísňovou linku. „Agresivního syna, který z místa utekl, policisté o dvě hodiny později zadrželi,“ dodal Vítek.

Šestadvacetiletý muž byl obviněn z vydírání, nebezpečného vyhrožování a výtržnictví, a protože v uplynulých dnech policisté řešili už čtyři oznámení ženy, které se týkaly verbálního napadání synem, podali podnět k jeho vzetí do vazby, který soudce akceptoval. Obviněnému muži teď hrozí v případě uznání viny až čtyřleté vězení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru