Teplice - Otevření Pivovaru Monopol se díky odložené kolaudaci budovy zatím odkládá. Ale pivo Monopol můžete ochutnat už v pátek 1. května na farmářských trzích v Teplicích.


„Pivo už máme uvařené, ale bohužel otevřít ještě nemůžeme, protože budova není zkolaudovaná. Jelikož nás ale bombardují naši příznivci dotazy, kdy už budou moci k nám přijít pivo ochutnat, rozhodli jsme se zúčastnit pátečních farmářských trhů, kde bude také stánek s naším pivem. Zveme tedy všechny, kteří mají na naše pivo chuť, aby náš stánek navštívili. Určitě ho nepřehlédnete, bude označen naším logem. Moc se na všechny těšíme a jsme zvědavi na první reakce konzumentů," sdělila majitelka mini pivovaru Gabriela Schönbauerová.

Farmářské trhy se uskuteční 1. května v době od 9 do 18 hodin na náměstí Svobody v Teplicích. Kromě nového teplického piva najdete na trzích nabídku masa, uzenin, ryby, drůbež a mléčné výrobky, ovoce, zeleninu, pečivo, sýry, koření, bylinky, houby a další potravinářský sortiment.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru