Teplice - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v katastru obce Hrobčice pokácel a následně odcizil desítky stromů.

Z lesa zmizely desítky stromů. Ilustrační foto

Z lesa zmizelo přibližně 36 kubíků dřeva z listnatých i jehličnatých stromů, celková škoda byla vyčíslena na 71 tisíc korun. "Pokud bude pachatel dopaden, hrozí mu trestní stíhání pro přečin krádeže a až pětiletý trest odnětí svobody," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek. Policisté vyšetřují i další krádeže na Teplicku.

Přišel o kolo

O silniční kolo v hodnotě deset tisíc korun přišel muž, který si v sobotu odpoledne odskočil do večerky. Kolo nechal opřené venku, aniž by ho jakkoliv zajistil, čehož využil neznámý lapka, který mu ho během chvilky odcizil. Policisté případ kvalifikovali jako přečin krádeže a po zloději i odcizeném kole pátrají.

Procházka se prodražila

Cizí registrační značka zřejmě zlákala ke krádeži neznámého zloděje, který na Moldavě vykradl zaparkované auto. Zatímco se majitel vozu procházel, pachatel z automobilu odcizil kanystr s benzínem, pouzdro na fotoaparát, brýle a další věci za více jak 13 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru