Foto: město Teplice
Teplice

Teplice - Včerejším dnem začalo astronomické jaro. Ročnímu období odpovídá nejen počasí, ale i vzhled teplických parků a okolí. Při procházce po Teplicích můžete natrefit na mnoho míst, na kterých rostou pestrobarevné květiny. 

Město Teplice začalo s výsadbou cibulovin již v roce 2020 dvěma stometrovými záhony. Od té doby pokračuje každý rok, sazí se vždy na podzim. V polovině měsíce dubna budou květiny nejhezčí, přidají se k nim i tulipány.


V polovině měsíce dubna budou květiny nejhezčí, přidají se k nim i tulipány. Letos jsou nové záhony v Šanovském parku a v parku Seume u fontány. Ostatní již kvetou (dle roku výsadby) po několikáté. V hezkém stavu by měly květiny vydržet cca čtyři až šest let, poté je bude odbor životního prostředí dosazovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru