Objekt plánovaného nízkoprahového centra stojí nedaleko kruhového objezdu v Riegrově ulici. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Obdrželi jsme několik dotazů k záměru města vybudovat v Riegrově ulici nízkoprahové centrum. Zajímalo vás, o který objekt konkrétně se jedná. Pořídili jsme proto snímek dotčené budovy, č. ev. 6656, která je v majetku města. Nachází se nad kruhovým objezdem ulic Riegrova, Okružní a Stanová, nedaleko hasičské zbrojnice, naproti rodinným vilkám.

Na článek zareagoval také primátor Jiří Štábl, který upravil nepřesnou informaci o celkové výši investice, kdy v původním článku bylo mylně uvedeno 55 miliónů korun. „Aktuálně máme v rozpočtu 35 miliónů korun. S tím, že předpokládaná cena je zatím 30 miliónů, včetně DPH. Pokud by to vyšlo, měla by dotace činit zhruba 24,8 miliónů korun a zbytek, tedy 5,2 miliónů, by hradilo město,“ upřesnil financování projektu teplický primátor.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru