Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - V pondělí 15. ledna v 18:40 došlo v Teplicích v Lounské ulici u domu s č.p. 990/1 ke střetu vozidla s chodkyní. Ta šla po přechodu pro chodce ve směru k ulici Mostecká.

Před opuštěním místa nehody došlo ke krátké konverzaci řidičky se sraženou osobou. Ta však zpočátku nepociťovala zranění a tak druhý účastník místo opustil bez zanechání kontaktu na sebe. Mělo se jednat o vozidlo VW Touran, vínově červené barvy. Řidička měla být ve věku cca 60 let, šedé vlasy, dioptrické brýle.

"Žádáme dotyčnou řidičku nebo osoby, které mají poznatky k řidičce či autu, aby se ozvaly na dopravní inspektorát v Teplicích, tel. 974439260," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru