Nález kabelky ohlásili kluci na policii, policisté jim za příkladné chování přišli poděkovat do školy
Bitcoinmat. Foto: Policie ČR
Teplice

Duchcov - Čtveřici žáků ZŠ Jaroslava Pešaty v Duchcově navštívili během vyučování duchcovští policisté. Přišli jim poděkovat za příkladné chování. Čtyři kamarádi z 8. třídy této základní školy nalezli v Duchcově u popelnic příruční tašku, ve které byla peněženka s fotografiemi a 4 sáčky s rostliným materiálem - marihuanou.

"Žáci neváhali a nález oznámili na policii. Přivolaná hlídka věci zajistila a započala šetření po majiteli. Toho se však nepodařilo vypátrat a proto byly věci odevzdány jako nález na Městský úřad v Duchcově. Rostlinná sušina bude policií zlikvidována. Policisté poctivé nálezce odměnili drobnými dárkovými předměty a poděkovali jim před celou třídou," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru