Dealer prodával v Teplicích pervitin, skončil ve vazební věznici
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Z prodeje pervitinu se podařilo teplickým kriminalistům usvědčit 29letého muže z Dubí. Nejméně v době od února loňského roku do současné doby prodával drogově závislým osobám drogu pervitin v městské části Teplice - Trnovany. Zadokumentovat se podařilo 20 případů uskutečněných prodejů dvěma narkomanům.

"Některé dávky poskytoval bezplatně, další pak prodával, a to 0,1 gramu drogy za částku 100,-Kč. Po sdělení obvinění z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, byl převezen do vazební věznice, protože na něj Okresní soud v Teplicích vydal příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro předešlou trestnou činnost. Tam si počká na vynesení rozsudku," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru