Opilec se nedokázal ani udržet na nohou a válel se na zemi, v sanitce napadl strážníka
Foto: MP Ústí nad Labem
Teplice

Ústí nad Labem, Teplice - Ve čtvrtek 16. února v 19 hodin bylo na operační středisko městské policie přijato telefonické oznámení, ve kterém oznamovatel upozorňoval operátora na podnapilého agresivního muže, který leží v prostorách před OC Norma v ulici SNP. Dle oznámení měl být dotyčný agresivní na kolemjdoucí.

Po příjezdu hlídky strážníků na místo byl na místě zjištěn silně podnapilý muž, ležící na zemi. Bylo na něm viditelné, že díky svému podnapilému stavu již několikrát upadl, protože měl oděrky na rukou, a protože si na pivo vyrazil jen na lehko v kraťasech, tak měl i odřená kolena. Muž nebyl schopen ovládat své chování, nemohl vstát ze země a udržet se na nohou. Z těchto důvodů strážníci na místo přivolali zdravotní záchrannou službu k provedení lékařského vyšetření, zda je schopen převozu na protialkoholní stanici.

2102agresorkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Ve vozidle zdravotníků se podnapilý agresivní muž pokusil fyzicky napadnout strážníka, který pomáhal zdravotníkům při upoutávání muže na lůžko uvnitř sanitního vozu. Při opakovaném pokusu fyzicky napadnout strážníka, byly proti dotyčnému použity donucovací prostředky a nakonec útočník skončil ve služebních poutech. Po této zkušenosti byl hlídkou proveden doprovod vozidla zdravotníků do Masarykovy nemocnice k vyšetření opilého muže. Zde bylo lékařským personálem konstatováno, že opilec je schopen převozu do protialkoholní záchytné stanice v Teplicích, kam byl také převezen sanitkou městské policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru