Policisté pátrají po dalším nezodpovědném řidiči, z místa nehody zbaběle ujel
Ilustrační foto
Teplice

Krupka - Tepličtí dopravní policisté prošetřují okolnosti nehody, ke které mělo dojít v době od 5. ledna letošního roku v 18:00 hodin do 6. ledna 16:00 hodin, v Krupce, ulice Bohosudovská, u čísla popisného 97/6.

Tam se nezjištěný řidič s dosud nezjištěným vozidlem zřejmě plně nevěnoval řízení a poškodil levý bok zaparkovaného osobního automobilu Škoda Octavia. Nezodpovědný řidič s vozidlem z místa dopravní nehody odjel, aniž by splnil zákonem mu danou povinnost.

"Tímto žádáme veřejnost a případné svědky, kteří tento incident viděli, nechť se ozvou na linku 158. Jejich informace mohou pomoci k objasnění nehody. Děkujeme za spolupráci," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru