Muž si z nákupního vozíku zapomněl vzít tašku, snadného lupu si všimla dvojice zlodějů
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - O tom, že není dobré si nechávat osobní věci v nákupním vozíku, se přesvědčil muž z Krupky. Při nákupu v obchodním centru si zavěsil pánskou koženou brašnu na nákupní vozík. Ten pak zaparkoval do boxu na parkovišti, ale tašku si zapomněl vzít. Snadného lupu si všimli dva muži, kteří společně brašnu odnesli.

Poškozený tak přišel kromě brašny i o její obsah, což byl mobilní telefon a peněženka s doklady a platebními kartami. Navíc měl v tašce ještě hotovost 45 tisíc korun. Následným šetřením policistů a díky kamerovému systému centra se podařilo dvojici nálezců ztotožnit a vypátrat. Jsou to dva muži ve věku 68 a 69 let z Teplicka. Oběma pak bylo na policejní stanici sděleno podezření z neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a ze zatajení věci.

"Policisté opětovně varují před ukládáním osobních věci do nákupních vozíků. Snadno se můžete stát obětí nenechavců, kteří se snadného úlovku zmocní," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru