OBRAZEM: Viděli jste kachny, brouky i tohle zvláštní BMW? To byla přehlídka veteránů v Dubí
Velkou pozornost přitahovalo malé BMW Isetta s předními dveřmi, ve kterých je zabudovaný volant. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Dubí – Pokud jste o víkendu někde na Teplicku potkali vymazleného automobilového veterána, pak to byl možná jeden z účastníků nedělní soutěže O cenu starosty města Dubí. Letos se jich sjelo do Sportovního areálu TJ Rudolfova huť v Dubí, Bystřici několik desítek. Dvanáctý ročník soutěže pořádalo v neděli 28. srpna jako každý rok Město Dubí a Veteran Car Club Teplicko.

Přehlídka historických vozidel přilákala do areálu Rudolfky řadu návštěvníků. K vidění tu byl Citroën „Kachna“ s přívěsem, který získal svůj název podle houpavého podvozku. Pozornost přitahovalo zajímavé BMW Isetta s předními dveřmi, ve kterých je zabudovaný volant.

Objevilo se tradičně i několik velmi pěkně udržovaných škodovek, Tatra 603, Lada, Porsche, americký Dodge či klasický Volkswagen Brouk. Také mezi motorkami zářily unikáty, jako stará Jawa 350 - pérák nebo motorka jedné z nejstarších německých značek, Victoria.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru