Muž vyhazoval věci z balkonu, v noci zvonil na sousedy a házel jim do schránek vše možné. Navíc chodil po ulici nahý
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Z přečinu výtržnictví bylo sděleno podezření 67letému muži z Bíliny. Ten několik měsíců tropil výtržnosti v okolí svého bydliště. Nejprve házel různé předměty z balkonu svého bytu, jako například 5ti litrovou aviváž, prázdné skleněné láhve, pantofle a další věci, co mu přišly pod ruku.

"Zaneřádil tak nejen přilehlou zahradu, ale i veřejnou ulici. Dále v denní i noční době zvonil sousedům na zvonky a házel jim do poštovní schránky oharky od cigaret, ovoce či pecky. Své výtržnosti zakončil tak, že chodil nahý po ulici na veřejně přístupných místech. V případě, že ho soud za skutky odsoudí, hrozí mu až dvouletý pobyt za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru