Velké opravy silnic v okolí Teplic! Víme, kde všude potkáte brzy silničáře
Na silnici I/13 se pracuje i v Děčíně. Foto: ŘSD
Teplice

Ústecký kraj - V nejbližší době začne rekonstrukci silnice I/13 v úseku Místo – Zelená, která si vyžádá částečnou uzavírku, ale Ředitelství silnic a dálni zahájí také stavbu obchvatu a přemostění u Žiželic na silnici I/27.

Podívejte se na aktualizovanou mapu plánovaných oprav v Ústeckém kraji pro tento rok. Z mapy, kterou silničáři zveřejnili, vyplývá, které úseky silnic se dočkají rekonstrukce a v jakém období. A staví se také úplně nové silnice v Ústeckém kraji.

Na silnici I/13 je to již v úvodu zmíněná oprava úseku Místo – Zelená. Dále se bude letos pokračovat v trase vedle jezera Matylda. Půjde o zhruba dvoukilometrový úsek silnice. Na „třináctce“ se také opravuje úsek v Děčíně na pravobřežní estakádě. V úseku Veselé – Česká Kamenice se opravuje dvoukilometrový úsek. Rovněž lze vyčíst, kdy se budou opravovat dva nyní částečně uzavřené úseky, a to u Českých Zlatníků a u Hostomic. V obou je uzavřena doprava v jízdních pruzích, kde dochází k sesuvu půdy. Na Mostecku začnou práce v roce 2024, na Teplicku příští rok. Dokončení je v obou případech v roce 2024.

Pracovat se bude i na silnici I/7, která vede dopravu od Německa přes Chomutov a Louny na Prahu a částečně se již jedná i o dálnici. U Chomutova se budou opravovat mostní závěry. Dálnice se staví u Loun, dokončí se v roce 2023. O kousek dále se staví dálnice u Chlumčan, tam se skončí v roce 2025.

Na silnici I/27, která vede od Žatce na Most, se začne v nejbližších dnech se stavbou skoro čtyřikilometrového obchvatu Žiželic s velkým mostem. Skončí se v roce 2026. U průmyslové zóny Joseph se má začít opravovat jeden a půl kilometru silnice. Začátek i konec prací bude letos. Na stejné silnici se bude také opravovat dvoukilometrová část silnice u Lomu.

„Patnáctka“ v úseku mezi Chrámci a Hořencem, v délce jednoho kilometru, rovněž letos projde opravou povrchu.

Na Teplicku se bude na silnici I/8 u Bořislavi vylepšovat silnice v délce více než jednoho kilometru také v letošním roce.

Na hranicích kraje na Podbořansku čeká kilometrovou část silnice I/6 u Petrohradu taktéž rekonstrukce povrchu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru