V Duchcově budou přidělovat cenu nadaným žákům a studentům
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Duchcov – Vedení duchcovské radnice se rozhodlo zavést Cenu města Duchcova pro žáky a studenty. Cena bude obdobou ocenění, které je na základě výsledků ankety každoročně přidělované významné osobnosti města z řad dospělých. Hodnotícími kritérii budou pro nově navrženou cenu studijní úspěchy ve škole, ale i úspěchy dosažené v zájmové, mimoškolní oblasti.

Radní města předložili návrh na zavedení ceny minulý týden zastupitelům, kteří ho schválili. Impuls k oceňování nadaných žáků a studentů dala na jednom z nedávných zasedání ředitelka základní školy a současně duchcovská zastupitelka Veronika Prchalová. V letošním roce bude cena pro žáky a studenty spojená s finanční odměnou ve výši 1000 korun. Vítěz ankety získá obnos formou poukázky k nákupu. Do příštích ročníků chce zastupitelstvo částku navýšit až na 5000 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru