Policisté hledají svědky tří nehod na Teplicku. Neviděli jste některou z nich?
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - K dopravní nehodě mělo dojít v době od 12 do 15 hodin dne 19. června 2022 v Dubí, v ulici K. Světlé u večerky. Nezjištěný řidič nezjištěného vozidla se zřejmě plně nevěnoval řízení a svou jízdou poškodil při pravém okraji zaparkované vozidlo Nissan.

K další dopravní nehodě mělo dojít v době od 2 do 10 hodin dne 19. června 2022 v Duchcově na ulici Teplická u domu č.p. 682/58. Nezjištěný řidič nezjištěného vozidla se zřejmě plně nevěnoval řízení a svou jízdou poškodil zadní nárazník zaparkovaného auta Škoda Fabia. Na nárazníku zůstala stopa v podobě bílé barvy.

K dopravní nehodě mělo údajně dojít i v období od 16 hodin dne 12. června 2022 do 8.30 hodin dne 13. června 2022 v ulici Chelčického v Teplicích. Vozidlo nezjištěného řidiče mělo neznámým způsobem poškodit levý zadní roh zaparkovaného vozidla Ford Focus. Ze zajištěných stop by se mělo jednat o vozidlo světle modré barvy.

"U všech třech nehod viník nesplnil svou zákonnou povinnost a z místa odjel. V případě poznatků k nehodám kontaktujte Dopravní inspektorát v Teplicích na tel. 974 439 260," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru