Mostečanka byla postrachem prodejen v Mostě i Teplicích. Skoro vždy ji ale odhalili
Ilustrační foto
Teplice

Most - Velmi činné období má za sebou 42letá Mostečanka. Ta měla od přelomu roku do konce května navštěvovat, za účelem nekalého nákupu, různé prodejny na území Mostu. Rodné město jí bylo zřejmě malé, protože za stejným účelem dojela několikrát i do Teplic. Policisté jí kladou za vinu, že v šestnácti případech vstoupila do obchodu a s uschovaným zbožím prošla kolem pokladny bez zaplacení.

Nedokonalé počínání ženy téměř vždy ukončili pracovníci ostrahy dotčených prodejen, kteří ji zadrželi a přivolali policejní hlídku. Nenechavka se zřejmě soustředila na obchody s oděvy. Ve většině případech měla odcizit pánské, dámské i dětské oblečení, kdy se jednalo o ponožky, bundy, teplákové soupravy, čepice, novorozenecké soupravy, kalhoty a mnoho dalšího.

Takto navštívila i prodejny s drogistickým zbožím a potravinami. Odtud měla odejít s krémy, deodoranty, šampóny, limonádou, sýrem a klobásou. Během pětiměsíčního „nakupování“ způsobila v obou okresech škodu přesahující 33 tisíc korun.

"Nezákonně nabyté věci prý chtěla prodat za účelem získání finančních prostředků. Žena si od policejního vyšetřovatele převzala sdělení obvinění ze spáchání trestného činu krádež. Místo získání peněz teď může očekávat v případě uznání viny až dvouletý trest odnětí svobody," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru