Na nový přechod v Mlýnské ulici si musí zvykat řidiči i chodci
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – V Mlýnské ulici v Teplicích se objevil nový přechod. Nechalo ho vytvořit Statutární město Teplice ve spolupráci s dopravním inspektorátem policie. V této části ulice jde o vůbec první přechod a lidé si na něj budou muset teprve zvykat.

Novinkou je tento přechod hlavně pro řidiče, kteří by v těchto místech měli zbystřit pozornost. Chodci zde přecházejí v místě těsně před zatáčkou a křižovatkou, kde občas brání řidičům ve výhledu vozy městské hromadné dopravy.

Blíží se největší teplická akce, zahájení lázeňské sezóny, která se uskuteční ve dnech 27.-29. května. Na prostranství po zbourané ruině hotelu se v souvislosti s tím počítá s instalací atrakcí pro děti. Lze proto předpokládat, že chodci budou přechod o uvedeném víkendu využívat v mnohem větší míře. Zvýšená pozornost řidičů, ale i chodců je proto na místě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru