STALO SE: Zfetovaná řidička usnula v autě, vezla v něm malé dítě
Foto: MP Ústí nad Labem
Teplice

Ústí nad Labem - Dne 17.04.2022 v 05:50 hod., byla hlídka strážníků vyslána do ulice Na Spojce, kde si řidič dopravního prostředku veřejné hromadné dopravy všiml zaparkovaného vozidla v zastávce MHD, jehož řidička v autě spala. Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že se vozidlo již nenachází na zastávce, ale cca 100 metrů pod zastávkou, na pozemní komunikaci.

Ve vozidle se nacházela žena společně se svým malým synem. Podle chování řidičky vozidla hlídka na místě pojala podezření, že řidička před, nebo během jízdy požila alkohol nebo jinou návykovou látku, proto byla vyzvána k setrvání na místě do příjezdu hlídky PČR, kterou strážníci na místo přivolali, a která u ženy provedla test na přítomnost omamných a psychotropních látek s pozitivním výsledkem.

2504ridickakz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Celou věc si poté převzala hlídka Policie ČR k dořešení. Hlídka strážníků zajistila po dohodě s policisty převoz nezletilého k zákonnému zástupci, kterému bylo dítě předáno. O celé situaci byl informován OSPOD, který se případem bude dále zabývat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru