Rekonstrukce chodníků na Ruské ulici by měla skončit v červnu
Ilustrační foto
Teplice

Dubí – V úterý 8. března byly v Dubí zahájeny práce na rekonstrukci chodníků a veřejného osvětlení na Ruské ulici. V tuto chvíli probíhají konkrétně v lokalitě křižovatky Ruská a Na Výsluní směrem ke kruhovému objezdu pod městským úřadem. Rekonstrukcí prochází chodník na levé straně. Po skončení této etapy přijde na řadu chodník na straně opačné.

Kromě rekonstrukce chodníků a veřejného osvětlení se místní dočkají oprav stávajících čtyř autobusových zastávek. Dojde k obnově čtyř přechodů pro chodce a doplnění dvou zdejších zastávek o nové autobusové přístřešky. V ulici Údolí a Na Výsluní bude upravena komunikace tak, aby zde vznikla místa pro bezpečné přecházení chodců. Veškeré zmíněné stavební úpravy budou ve výsledku bezbariérové.

Předpokládaný konec rekonstrukce je na konec června. Cílem rozsáhlé investiční akce je zvýšení bezpečnosti pohybu chodců i dopravy ve městě. Celkové náklady přesáhnou 10 miliónů korun. Z větší části projekt spolufinancuje Evropská unie formou dotace z integrovaného regionálního programu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru