Hasiči na nohou! Kvůli silnému větru mají za sebou další desítky výjezdů
Foto: HZS Ústeckého kraje
Teplice

Ústecký kraj - Silný vítr nepolevuje a pocítili to ve své práci i hasiči, které lidé volají v případech nouze a když potřebují pomoc jejich techniky.

Hasiči v Ústeckém kraji vyjížděli od půlnoci do 15. hodiny k 80 událostem souvisejících se silným větrem. Většinou se jednalo o odklízení popadaných stromů a upevňování uvolněných plechů střech. Nejvíce událostí bylo na Děčínsku, Chomutovsku a Teplicku.

Meteorologové už včera večer rozhodli o vydání výstrahy se zvýšeným stupněm nebezpečí. Nárazy velmi silného větru mohou mít až 90 kilometrů v hodině. Výstraha platí do sobotní jedné hodiny ranní.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru