Řetězec Action otevře v Ústeckém kraji druhou prodejnu. Při otevírání rozdává velké tašky
Před novou prodejnou jsou už připravené nákupní košíky. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Most - Mezinárodní prodejce nepotravinového zboží Action otevře v Mostě svoji druhou prodejnu v Ústeckém kraji. Nacházet se bude v jednom z nových obchodů vedle hypermarketu Tesco.

Řetězec Action, který na český trh vstoupil v srpnu loňského roku, tak pokračuje v lokální expanzi a nabídne dalším zákazníkům překvapivě široký sortiment produktů za nízké ceny. Action ještě neoznámil datum otevření mostecké prodejny, stane se tak ale s největší pravděpodobností před vánočními svátky.  "V uplynulých měsících jsme měli možnost sledovat, jak obliba  Action mezi Čechy roste, a to navzdory omezením zapříčiněným pandemií koronaviru. Každý týden do našich obchodů zavítá více a více zákazníků, pro které samozřejmě pečlivým dodržováním hygienických opatření zajišťujeme bezpečné prostředí,“ uvedla Monique Groeneveld, generální ředitelka Action pro český trh.

Při otevírání obchodů v Česku láká řetězec na rozdávání velkých nákupních tašek, které nazývá Big shopper.

V obchodech Action je k dostání zboží dobře známých i privátních značek. Zhruba 1 500 položek pak stojí méně než 25 Kč.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru