Policisté hledají pasažéry z trolejbusu číslo 105, jedna z cestujících se zranila a skončila v nemocnici
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Tepličtí dopravní policisté hledají svědky nebo cestující z trolejbusu linky č. 105, kteří tímto vozem cestovali dne 2. září ve 12.15 hodin.

V tuto dobu v Teplicích – Trnovanech v ulici Antonína Sochora, dle výpovědi řidiče, musel řidič trolejbusu před vyznačeným přechodem pro chodce prudce zabrzdit, neboť mu do cesty vběhl malý chlapec. Ke střetu nedošlo, avšak jedna z cestujících byla zraněna a musela být převezena zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Bohužel ostatní cestující do příjezdu policie na místo, z místa odešli.

"V tuto chvíli policisté potřebují svědectví ostatních cestujících z trolejbusu. Jejich svědectví je pro policisty důležité z důvodu řádného objasněné této nehody. V případě jakékoliv informace se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru