Policisté vypátrali v Bílině mladíka, na kterého byl vydán příkaz k zatčení. Mířil rovnou k soudu
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Policisté v Bílině omezili na svobodě 20letého muže, na kterého byl kolínským soudem vydán příkaz k zatčení. Po provedení všech nezbytných úkonů byl muž eskortován do Kladna k soudu.

"Policisté na Teplicku v loňském roce pátrali po 418 osobách, nejvíce bylo hledaných, na které byl vydán příkaz k zatčení (122 osob), na 46 lidí byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody a v 46 případech se jednalo o pohřešované osoby. V letošním roce bylo zatím 10 pohřešovaných, které se všechny podařilo vypátrat, vězení se vyhýbalo 14 lidí a na 38 osob byl vydán příkaz k zatčení, celkem od začátku letošního roku pátrali policisté na Teplicku po 123 osobách," dodává policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru