Od pondělí pozor na dopravní uzavírku Polské ulice
Polská ulice v Teplicích bude z důvodu rekonstrukce vodovodu a kanalizace uzavřená pro provoz
Teplice

Teplice – Od pondělí 19. dubna dojde k přerušení provozu na ulici Polská. Severočeská vodárenská společnost odstartuje v této lokalitě rozsáhlý projekt rekonstrukce zastaralého vodovodu a kanalizace.

Vzhledem k tomu, že výkopové práce naruší povrch chodníků a silnice, dojde po opravách potrubí ještě k následné renovaci jejich povrchů.

Polská ulice se pro dopravu uzavře v období od pondělí 19. dubna, až do neděle 20. června. Práce tady přitom budou probíhat ve dvou etapách. V první etapě přijde na řadu oprava vodovodu v úseku od ulice Pařížská po Varšavskou a ve druhé etapě budou práce pokračovat v úseku od Varšavské po Francouzskou ulici. Plánovaná rekonstrukce poruchového vodovodu Severočeskou vodárenskou společností přinese zkvalitnění dodávek vody pro cca stovku obyvatel.

Od června přijde na řadu také ulice Varšavská a následně, v srpnu, i ulice Jugoslávská. To jsou jen některé z celkových 12 akcí v teplickém okrese, na které severočeská vodárenská společnost vyčlenila pro tento rok investici v celkovém objemu téměř 92 miliónů korun bez DPH. Statutární město Teplice se bude na nákladné akci podílet investicí do obnovy povrchů komunikací.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru