FOTO: Během pěti dnů tři mrtví! Tragické období na silnicích Ústeckého kraje nekončí!
Tragická nehoda u Vernéřova, při které zemřeli dva lidé. Foto zdroj: FB hasiči Kadaň
Teplice

Ústecký kraj - V minulém týdnu došlo v Ústeckém kraji ke 180 dopravním nehodám a haváriím. Tři lidé byli usmrceni – dva na Chomutovsku a jeden na Ústecku.

Těžce zraněn byl 1 člověk a lehké zranění utrpělo 17 osob. Hmotná škoda byla odhadnuta na 8 848 000 korun.

"Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy, a to v 66 případech. Ve 21 případech byla příčinou nepřiměřená rychlost, ve 20 případech nedání přednosti v jízdě a ve 3 případech nesprávné předjíždění. Pod vlivem alkoholu byli 4 účastníci dopravních nehod," uvedla krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Nejvíce dopravních nehod se během uplynulého týdne stalo na Ústecku – 33, nejméně pak na Mostecku, kde došlo k 16 kolizím.

foto

0103nehodavernerov

0103nehodavernerov3

Tragická nehoda u Vernéřova, při které zemřeli dva lidé. Foto zdroj: FB hasiči Kadaň

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru