Od pondělí můžete navrhnout svého kandidáta na ocenění
Teplice. Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Každoročně bude slavnostním aktem na teplické radnici předáná Cena města Teplice některé z významných osobností. O tom, kdo cenu získá, rozhodne na návrh pracovní skupiny teplické zastupitelstvo. Slavnostní akt předávání ceny bude podle primátora Hynka Hanzy pokaždé také připomínkou prvního teplického primátora Jaroslava Kubery.

Návrhy na udělení ceny je možné předkládat už od pondělí 1. března osobně na některé z podatelen teplického magistrátu, poštou nebo eletronicky na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., případně prostřednictvím datové schránky. Navrhovat kandidáty přitom mohou občané i různé subjekty.

Cena bude udělovaná za šíření dobrého jména města Teplice v několika oblastech. Kromě písemného ocenění obdrží zvolený kandidát umělecké dílo, které bude připomínat starostu a primátora Jaroslava Kuberu. Slavnostní předání se uskuteční každý rok 20. ledna, kdy si připomeneme výročí úmrtí Jaroslava Kubery. Podrobnosti o Pravidlech pro udělování Ceny města Teplice jsou k dispozici na webu města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru